Ohlédnutí za Rodinným dnem v Ráji

24. 07. 2023
Autor: Blanka Pecková
Rodinný den ve Vinařském ráji je za námi. Pojďme si ho společně připomenout a ještě jednou nasát pohodovou atmosféru, která u nás v sobotu panovala.
Ohlédnutí za Rodinným dnem v Ráji
Dny otevřených dveří pořádáme už několikátým rokem. Letos jsme chtěli, aby se u nás pobavily celé rodiny včetně dětí. A tak jsme nachystali program pro všechny.

Ráno jsme začali odbornými přednáškami:
Od 9 hodin bylo téma Světové trendy v oblasti zpracování hroznů
od 10 hodin přednáška na téma Vinařská fyzika a čerpadla
od 11 hodin přednáška na téma Připravte se s námi na sezónu - enologie Lamothe abiet



Od 10 hodin začal bohatý program pro děti, o který se postarala agentura Tetičky s.r. o. Nachystané byly skákací hrady, kreativní dílnička, malování na obličej, pletení copánků. Od firmy Jestech měly děti k dispozici šlapací traktůrky, elektrotraktůrky, cisternu s vodou a jiné vozítka, na kterých se opravdu vyřádily. Zároveň bylo možné si prohlídnout techniku firmy Jestech.










Na prodejně i na eshopu probíhaly po celý víkend slevy až 25%. 



Celou akci jsem završili degustací vín z nádob různých materiálů.



Počasí bylo objednané, dobrá nálada vládla po celém areálu, pivo, limo i víno teklo proudem, cigára se grilovaly o sto šest. Tento rok, si troufneme říci, byla rekordní návštěvnost. A tímto bychom Vám, naším zákazníkům a příznivcům, chtěli jménem celé firmy moc děkovat za vaši přízeň a podporu. A věříme, že se s vámi nadále budeme vídat, jak u dalších akcí, tak i u nás na prodejně.
 
Rodinný den z ptačí perspektivy: