Seminář na korky s Lafitte

23. 02. 2023
Autor: Ing. Leona Petrášová
Zajímají tě novinky ze světa korků a chceš se dozvědět víc o jejich výrobě, o jejich přednostech oproti šroubovým uzávěrům nebo jaké jsou trendy ve světě? Přijď na náš seminář pořádaný přímo zástupci firmy Lafitte! Už 9. března 2023. 
Seminář na korky s Lafitte

Korkové zátky zpečeťují osud vína. Jejich správný výběr je výsledkem mnoha faktorů, počínaje respektem ke stylu lahvovaného vína, doporučené době konzumace a potenciálu vína k zrání až po cenu lahve i uzávěru v souvislosti s kompletní úrovní a vzhledem lahve a prodejním záměrem.

Vinařský ráj je výhradní distributor korkových zátek Lafitte pro český a slovenský trh. Historie tohoto francouzského výrobce sahá do roku 1918 kdy Jean-François Lafitte založil firmu Lafitte cork. V roce 1956 se společnost rozhodl v rámci zkvalitnění svých produktů přestěhovat z Francie do Portugalska. Toto rozhodnutí znamenalo rozmach společnosti na celosvětový trh. 

Přijďte na náš seminář, který pořádáme společně právě se zástupci firmy Lafitte. Připravili jsme si pro vás různá témata, které rezonují vinařským světem: 

 
  • Výroba korku
  • Novinky ze světa korku
  • Světové trendy
  • Korek vs. šroub
  • Prezentace portfolia korků, jejich možný potisk


Seminář se koná:

KDY? ve čtvrtek 9. března 2023 od 9-11 hodin
KDE? na prodejně Vinařského ráje v Čejkovicích
DALŠÍ INFORMACE: 
Nabídka míst je časově omezená, proto prosím v případě zájmu potvrďte svou účast. 

Pro více informací případně kontaktujte: 


Ing. Blanka Pecková

Marketing
+420 775 774 017 peckova%at%vinarskyraj.cz