Nový e-shop je tady!

02. 08. 2021
Autor: Leona Petrášová
Uff, tak jsme se zase v ráji do něčeho pustili... a dali jsme našemu e-shopu nový kabát. Pojďte si přečíst, co jsme si pro vás připravili. 
Nový e-shop je tady!
Protože se snažíme neustále zlepšovat naše služby a chceme vám usnadnit nakupování, rozhodli jsme se dát našemu webu nový kabát a přidat sem také pár novinek.

Hlavními přednostmi nového e-shopu je: 
 
  • modernější grafika webu, kterou jsme na míru vytvářeli požadavkům našich zákazníků
  • jednoduchost - web je přímo navržený pro to, aby se zákazník co nejintuitivněji pohyboval mezi jednotlivými oddíly
  • vylepšený našeptávač pro vyhledávání produktů i článků
  • snadnější a rychlejší průchod košíkem 
  • responzivní design i na vašem chytrém telefonu
  • a spousta dalších věcí..
Ačkoliv si přejeme, aby vše fungovalo jak má, náš web je stále v testovacím módu a to znamená, že může něco zobrazit špatně nebo nebude něco fungovat. Prosíme tedy všechny naše zákazníky o trpělivost a pochopení a budeme naopak rádi, když nám k našemu webu dáte stručnou zpětnou vazbu a pomůžete nám vychytat mouchy.

Vyplňte nám prosím krátký dotazník, pokud jste s e-shopem spokojení, i pokud ne a nezapomeňte zmínit, které prvky vám na našem e-shopu stále chybí. Budeme se je snažit co nejdříve opravit a web vylepšit k vašim ideálním představám. 

Chci pomoci a vyplním krátký dotazník

Abychom vám průzkum webem trošku zpříjemnili a oplatili vám laskavost za vyplnění dotazníku, rozhodli jsme se za vás zaplatit dopravu u všech objednávekAkce platí do 15.8.2021. Využijte této akce před sezónou, ať jste na ni včas připraveni.