Etiketovačky, termohlavy a zavalovací hlavy, aneb na detailech záleží

19. 04. 2024
Autor: Radek Kmenta
Jak zaujmout zákazníka jediným pohledem? Etiketou můžete zákazníka nejen oslovit svým originálním designem, ale i nastartovat jeho chuťové buňky.
 Etiketovačky, termohlavy a zavalovací hlavy, aneb na detailech záleží
Etiketa na láhvi je pro vinaře nejenom povinnost, ale i výhoda. I když se na láhve dají etikety lepit ručně, při větším množství už jsou potřeba etiketovací zařízení. My jich nabízíme hned několik.
Pro malovinaře máme etiketovačky ruční Etiketovačka ST Evoluzione ruční, Etiketovačka ruční ST, které fungují na jednoduchém principu otočení páčky. Tento typ je možné zakoupit s ručním razítkem. Etiketovačka ruční PE S razítkem, Etiketovačka ruční ST s razítkem.
Další možností jsou poloautomatické etiketovací zařízení. Jsou vhodné pro větší počet lahví v rámci tisíců denně. Na přístroj se ručně přiloží láhev a ten pak pomocí elektronického čidla ovine etiketu okolo láhve. U některých zařízení je možností nastavení více funkcí, například lepit etiketu celou či dvojitou, nebo nastavení délky ovinutí. Etiketovačka poloautomatická PP, Etiketovačka poloautomatická E-10, Etiketovačka poloautomatická PE-A, Etiketovačka PE-ET poloautomat, razítko.
V naší nabídce jsou i větší etiketovací linky, které jsou automatické.
 
Dnes už je standartní k etiketě na láhev dávat i záklopku, jako ochranu zátky. A to buďto termokapsle, nebo polykapy.
Termokapsle jsou měkké záklopky, které se na láhev přilnou za pomoci vyšší teploty. K tomu slouží žhavící hlavy. V nabídce jich máme hned několik. Svařovací hlava vertikální, svařovací hlava vertikální s větrákem a svařovací hlava horizontální.
Další možností jsou polykapy. Ty jsou tvrdší a odolnější. K jejich aplikaci slouží Zavalovací hlava na polykapy 220 V. Oddělání je náročnější než u termokapslí, kvůli chybějícímu odtrhovacímu proužku a je potřeba použít sommeliérský nůž. (Odkaz na vývrtky)
Pro výrobce sektů je tu Zavalovací hlava na šampusové záklopky.
 
Pokud si chcete zařízení prvně odzkoušet, využijte naši službu Pučování zařízení.

U vína záleží na každém detailu. Naše špičkové etiketovačky, termohlavy a zavalovací hlavy jsou klíčovými prvky, které dodávají vašim lahvím ten správný finální šmrnc. Při výběru těchto zařízení je důležité mít na paměti nejen jejich funkčnost, ale i spolehlivost a preciznost.

Dovolte nám, abychom se postarali o tyto důležité detaily, a zajistili tak, že vaše víno bude prezentováno s maximální péčí a kvalitou, kterou si zaslouží. Nyní máme na všechny etiketovačky, termohlavy a zavalovací hlavy slevu 10%. Sleva platí do 19. května.

Kontaktujte nás ještě dnes a začněte si užívat výhod dokonalých detailů!